case gastvrij ziekenhuis

Gastvrij ziekenhuis

Case gastvrij ziekenhuis:

Voor het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem hebben we twee Travellers’ Journeys uitgevoerd: een patient die met de auto komt voor een bezoek aan de polikliniek en een waarbij een familielid naar het bezoekuur komt.

De Travellers’ Journeys laten de volgende uitkomsten zien:

[unordered_list style=’circle’ number_type=’circle_number’ animate=’no’ font_weight=”]

  • De website vermeldt dat men voor Sportgeneeskunde de route naar ‘Poliklinieken’ dient te volgen. In de entreehal hangt een bord met de looproutes. Helaas is hierop Sportgeneeskunde te vinden onder de andere bestemmingen.
  • Indien men in de centrale hal in de goede richting gelopen is, staan de routes groot aangegeven wanneer men de vleugels van het gebouw nadert. Als men naar een andere verdieping moet, bevindt zich in de liften jammer genoeg geen informatie.
  • Voor Sportgeneeskunde dient men route 55 te volgen. Op de afdeling aan het einde van route 55 staat dat men is in de aangekomen bij Chirurgie / Orthopedie. Nergens is te lezen dat dit ook Sportgeneeskunde betreft. Bij navraag aan de balie wordt dit wel bevestigd, maar helaas duurt het even voor men aan de beurt is.

[/unordered_list]

 

case gastvrij ziekenhuis Rijnstate bewegwijzering 252x300

Resultaat:

Het leverde een aantal simpel op te lossen zaken op die de reis van de bezoekers kunnen verbeteren. Op het moment van schrijven is niet bekend welke verbeteringen het ziekenhuis ook daadwerkelijk heeft doorgevoerd.